Što čini Geero tako posebnim?

Male razlike - veliki utjecaj!

Od grube skice do detalja

Geero je morao postati e-bicikl kakav do tada, gledajući mogućnosti ali i jednostavnost, nije postojao. Fokus je od samog početka, prije svega, bio na jednostavnosti održavanja i minimalizaciji gubitka snage zbog topline. Michael i Tomy Rath nisu započeli s »očitim« - dizajnom – nego su započeli s razvojem električnog sustava koji namjerno nije integriran u motor, nego je na kraju ugrađen u cijev sjedala. Tako je riješen problem odvodnje topline i istovremeno omogućeno jednostavno održavanje.

Dizajn i funkcionalnost

Tek je nakon razvoja elektronike na red došao i dizajn. Cilj je bio napraviti bicikl koji se optički ne razlikuje od »normalnog« bicikla. Električne žice, akumulator i motor moraju se uklopiti u dizajn retro bicikla i biti nevidljivi. Tako su žice integrirane u okvir bicikla, akumulator je sakriven u donjoj cijevi a motor je u stražnjoj glavčini. Mnoge su komponente zbog toga morale biti dizajnirane posebno za Geer jer na tržištu nije postojalo ništa usporedivo odnosno upotrebivo.

Dorasli svakoj situaciji

Geero je zaokružen jednostavnim izgledom ali i upravljanjem. Tri razine pomoći, koje možete uključiti prema potrebi, omogućavaju vam opušteno voženje bicikla i uživanje u ljepoti prirode i kretanju u prirodi, čak i kod dužih vožnji – bilo da se radi o brdskim ili nizinskim stazama. Sve u svemu, svaki je Geero sofisticirana cjelina, koja garantira uživanje u vožnji, čak i bez podrške motora!