Kako je sve počelo

Od vizije do majstorskog djela

Vizija revolucionarnog električnog bicikla

Ono što je u početku bila samo vizija u mislima braće Michaela i Tomy-a Ratha, postala je nakon godine dana projektiranja, izrade, razvoja, testiranja prototipova i daljnjeg razvoja – Geero. Nastao je sofisticiran i dobro promišljen bicikl, koji predstavlja, zahvaljujući rafiniranom dizajnu, sljedeću razinu u razvoju električnog bicikla i prije svega je bio, i još uvijek je, cjenovno i vizualno jednostavno nepobjediv. Geero je 2016. godine izašao na tržište s »izvornom« dijamantnom verzijom, crne i bež boje i odmah je pronašao ljubitelje i tržište.

Novi modeli

Od izlaska na tržište, 2016. godine, električni bicikli se kontinuirano poboljšavaju i asortiman se prilagođava različitim potrebama ciljane grupe – povratne informacije postojećih kupaca, ali i želje zainteresiranih, od samog se početka uzimaju u obzir kod razvoja asortimana. 2017. godine je Geero ponuda proširena traženom početničkom verzijom i verzijom s većim dijamantnim okvirom. Paleta proizvoda je proširena i udobnom gradskom verzijom i ergonomskom verzijom za dulje ture.

Izložbeni salon

Zbog sve većih upita za biciklima, ali i za mogućnostima testiranja, 2018. godine je iznajmljena prazna trgovina u centru Graza i otvoren je izložbeni salon. Sada se u Geero izložbenom salonu, na cca 80 m2 u Reitchulgasse 5, mogu obaviti manji popravci, narudžbe, ali i postaviti servisna pitanja. Individualno savjetovanje i stručne informacije dio su servisa. Naravno da postoji i mogućnost da besplatno testirate sve Geero modele koje želite.

Internacionalizacija

Što je 2016. u Štajerskoj započelo kao projekt, danas je internacionalno prepoznato ime. Geero je osvojio nova tržišta i mreža partnera se stalno širi. Od početka 2019. godine postoji mogućnost probnih vožnji na više od 20 prodajnih mjesta u Austriji i Njemačkoj. Naši stručni suradnici će vam rado pružiti mogućnost da besplatno isprobate e-bicikl i odgovoriti na sva pitanja vezana uz Geero.