Geero tim

Tim entuzijasta, koji ne samo da izrađuje električne bicikle, nego ih i "živi". Svaki dan!

Izumitelji

Michael i Thomas Rath – dva brata čije karijere i pozadine ne mogu biti različitije, zajednička vizija o poboljšavanju stvari u području e-mobilnosti i njihovoj konkurentnosti. U nekadašnjem štaglju na roditeljskom imanju, više su od godine dana radili na razvoju Geero bicikla. Mnoge su dijelove izumili i na novo dizajnirali, dok na kraju, 2016. godine nisu »uistinu izumili novi bicikl«. Sve su svoje znanje uložili u najbolji električni bicikl u njihovoj dosadašnjoj karijeri koji sigurno predstavlja evoluciju e-bicikla.

Radionica

»Made with Love in Styria« - temeljno je načelo naše poslovne politike. Regulirani procesi, precizan rad, ali i senzacionalna i opuštena radna okolina, odlike su naših centara za montažu u Wagni i Paldau. U našim radionicama za sada radi ukupno 10 motiviranih i školovani radnika – koliko je potrebno ruku do završnog pakiranje i slanja svakog Geero bicikla. I svi se servisi obavljaju u Štajerskoj a ne od strane trećih osoba.

I svi ostali

Geero od 2016. godine konstantno osvaja nova tržišta i nove zemlje. S rastom tržišta raste i naš tim okupljen na razvoju,montaži, prodaji, menadžmentu, marketingu i internacionalizaciji. Od 2019. godine postoji mogućnost besplatnog i neobaveznog testiranja kod lokalnih partnera na više od 20 mjesta u Austriji i Njemačkoj. I ova se mreža neprestano širi. Jedno nam je svima zajedničko – svi m i volimo ono što radimo i naravno naše e-bicikle.